Americká centrální banka Fed nezakáže kryptoměny, říká předseda Jerome Powell

Americká centrální banka Fed nezakáže kryptoměny, říká předseda Jerome Powell

Share and Get Popular🚀
US Crypto Regulation

Kryptokomunita dostává úžasné zprávy od předsedy americké centrální banky Fed Reserve Jeromeho Powella. Vypadá to, že kryptoměny jsou v USA, aby zůstaly podle Jerome.

Žádné obavy z čínského zákazu kryptoměny v USA

Zvýšená poptávka po amerických krypto regulacích od vládních představitelů má komunitu od začátku roku v obavách. Je pravda, že starosti kryptoměnců byly platné vzhledem k mnoha soudním sporům, které SEC podala proti mnoha populárním kryptoburzám. Mnozí se rozhodli vyhýbat se klientům se sídlem ve Spojených státech.

Přísné zákony o cenných papírech v USA byly kritizovány za ochromení kryptoprůmyslu. Elon Musk nedávno v rozhovoru pro Code Conference poznamenal, že zatímco vliv vlády v kryptoměnách nebude úspěšný, alternativně by to zpomalilo rozvoj průmyslu.

Jistota předsedy Fed Reserve Jerome Powella je proto pro toto odvětví velmi potřebná. Americká centrální banka Fed také pracuje na vydání svého digitálního dolaru. Objevily se spekulace, že se instituce může zbavit dalších digitálních coinů na trhu, aby si připravila cestu pro své vlastní.

Navíc v červenci Powell řekl Výboru pro finanční služby Sněmovny, že „pokud byste měli digitální americkou měnu, nepotřebovali byste stablecoiny, nepotřebovali byste kryptoměny“. Jeho komentáře přispívají k platnosti obav kryptokomunity.

Mylně mluvený o zákazu, ale zachovává potřebu regulace kryptoměn v USA

Powell svá slova ve čtvrtek před stejným výborem odvolal. Předseda americké rezervy Fedu přiznal, že se mýlil, a potvrdil, že centrální banka nemá v úmyslu zakázat kryptoměny.

I když možná nepodporuje úplný zákaz, jaký udělala Čína, Powell stále tvrdí, že průmysl digitálních mincí potřebuje regulaci. Srovnává stablecoiny s fondy peněžního trhu a bankovními vklady, které působí mimo regulační rámec. Podle Powella je vhodné, aby tato digitální aktiva byla regulována.

Chcete -li získat slevu při každém přihlášení k odběru Členský balíček Mycryptoparise  dle vašeho výběru použití BESTSIGNALS 3%  jako promo kód.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Recent Articles

Follow Us

Trade Crypto Like a PRO

Decrease the risk of losing everything you have.

A team of 4 professional traders is sharing their personal daily trade setups with you.

Imagine finally having the right strategy, insights and knowledge to profit from the volatile crypto market movements consistently.

Safe Time, and Start Trading Like a PRO Today
Dark Mode